Inici Alcoià La muntanya enceta la setmana amb només un nou contagi després de...

La muntanya enceta la setmana amb només un nou contagi després de 2 dies sense positius ni víctimes

376
0
COMPARTIR

L’estat de la situació derivada del coronavirus assenayala cap a una estabilització de la pandèmia a nivell general. En el cas concret de les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla, els indicadors porten ja des de la setmana passada sent positius. I tot a pesar de que, per exemple, a la província de València s’h registrat aquest passat cap de setmana un repunt en la xifra de contagis.

No ha sigut així a l’interior alacantí, on ja les darreres jornades del cap de setmana han estat marcades pels pocs nous positius i l’absència de víctimes de la pandèmia. Una tònica que continua aquest dilluns 4 de maig, en el que el Departament de Salut d’Alcoi només ha registrat un nou contagi i cap mort més. Amb aquestes xifres, els indicadors es queden amb 471 contagiats i 111 víctimes del Covid19 a l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla.

Tot i això, la muntanya alacantina segueix mantenint el tercer major grau d’incidència del virus entre la població, amb vora 344 infectats per cada 100.000 habitants. En canvi, només el Departament de Salut de Requena supera al d’Alcoi en quant a la mortalitat del coronavirus en la seua població. Tots dos tenen com a element comú brots de Covid19 a residències de la Tercera Edat, on s’acumula la major part de les víctimes de la pandèmia a l’interior alacantí.