Home Cocentaina La pandèmia tambe força la suspensió de la Mostra de Teatre Amateur...

La pandèmia tambe força la suspensió de la Mostra de Teatre Amateur de Cocentaina

0
SHARE

El mes de febrer té un marcat caràcter cultural a Cocentaina, que any rere any veu com el teatre conquereix la població. És gràcies a la celebració de la Mostra de Teatre Amateur ‘Vila de Cocentaina’, que habitualment avarca tots els caps de setmana d’aquest mes. A ella acudeixen companyies teatrals no professionals provinents de tota la Comunitat Valenciana, a banda de la companyia local Teló Teatre, que s’encarrega de l’organització.

No obstant, l’enduriment de les mesures restrictives per a contenir la pandèmia després del Nadal han obligat a suspendre la seua celebració enguany. Les instal·lacions on haurien de celebrar-se les representacions -les del Centre Cultural El Teular- estan clausurades fins nova ordre, i Generalitat ja ha avançat que no és moment per a pensar en desescalar.

Teló Teatre treballava en formes de dur avant les representacions, encara que fora sense públic i de forma telemàtica. No obstant, aquest format no podrà realitzar-se, encara que la companyia treballa en una obra que aspira a representar més avant a Cocentaina, senmpre que la situació de la Covid19 ho permeta.