Home Destacats La pericana centra les XVII Jornades Gastronòmiques de la Fira de Tots...

La pericana centra les XVII Jornades Gastronòmiques de la Fira de Tots Sants a Cocentaina fins el 18 de maig

0
SHARE

La Fira de Tots Sants de Cocentaina, l’esdeveniment comercial per excel·lència de la muntanya alacantina, es celebra a finals d’octubre i principis de novembre. Però, al llarg de tot l’any, la vila de comtal acull tot un seguit d’activitats relacionades amb un certamen que cada any rep en torn a mig milió de visitants. El Mig Any de Fira o el Certamen Coral Fira de Tots Sants són alguns d’ells.

Però, a més, la Fira també una vessant gastronòmica que enguany té lloc a la capital del Comtat entre els dies 15 i 18 de maig. Son les Jornades Gastronòmiques Fira de Tots Sants, que enguany arriben a la seua edició número 17. Ho fan amb un producte molt contestà com a eix sobre el que orbiten tant els menús dels restaurants com les tapes dels bars: la pericana.

Programació d’oci

Diversos establiments hostalers contestans participen en aquesta iniciativa que ofereix preus populars als consumidors. A més, paral·lelament hi ha prevista una programació comercial i cultural per a completar les jornades. Així, una dotzena de comerços exposaran els seus productes en ple Centre de Cocentaina, mentre el Pla del Palau albergarà concerts al llarg del cap de setmana.

La iniciativa rep el nom de ‘Cocentaina, pericanament’ i inclou rutes culinàries i premis per a aquells que visiten els establiments adherits.