Home Alcoi La periodista Lucía Gadea i l’actor Pep Sellés seran els encarregats d’escriure...

La periodista Lucía Gadea i l’actor Pep Sellés seran els encarregats d’escriure i llegir el Ban Reial d’Alcoi el 4 de gener

383
0
SHARE
Lucía Gadía, periodista alcoiana, i Pep Sellés, actor alcoià.
Lucía Gadía, periodista alcoiana, i Pep Sellés, actor alcoià.

Alcoi està preparant-se per a la campanya nadalenca, mostra d’aço es la imatge de la campanya que ja està portant-se endavant, així com el cartell, que a partir desembre anunciarà a la façana de l’ajuntament la Cavalcada de Reis d’Orient. Com una iniciativa més, ara és el moment de saber qui redactarà i qui posarà veu al Ban Reial el pròxim 4 de gener.

Lucía Gadea Boronat escriurà les paraules que declamarà l’Ambaixador Reial. Una periodista alcoiana llicenciada en Periodisme per la Universitat CEU San Pablo de València, que va iniciar la seua carrera professional en la redacció d’El País, va passat per mitjans com COPE Alacant, La Verdad d’Alacant i el desaparegut Ciudad de Alcoy. En el 2000 va entrar a formar part de la plantilla de Ràdio Alcoi Cadena SER, de la qual és actualment cap d’informatius.

Per la seua banda, Pep Sellés, un actor alcoià és qui posarà la veu. Ha format part de La Dependent des de l’inici on ha treballat sobretot com actor. També per La Ferroviaria, Bramant teatre, L’Horta, La Pavana, Jácara), així com per l’IVC o el Centre Teatral Escalante. Habitual a les sèries de Canal 9 i A Punt. A més, recentment ha guanyat el premi Berlanga de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, com a millor actor protagonista pel seu paper del doctor Samuel en la sèrie ‘Desenterrats’.

“Vull donar l’enhorabona a Lucía i Pep, són dos grans professionals que ajudaran perfectament a transmetre el missatge dels Reis d’Orient. Estic segura que tots dos ho faran molt bé i ajudaran a fer que totes les persones que òmpliguen els carrers del centre de la nostra ciutat el pròxim 4 de gener s’assabenten del missatge que els volen traslladar S.M. Melcior, Gaspar i Baltasar”, ha indicat la regidora de Festes, Carolina Ortiz.