Inici Ibi La Policia d’Ibi informa del canvi de sentit i millores en alguns...

La Policia d’Ibi informa del canvi de sentit i millores en alguns carrers de la localitat

133
0
COMPARTIR

La regidoria de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament d’Ibi informa del canvi d’adreça, estacionament i, per tant, de senyalística d’alguns carrers del nucli urbà. El motiu principal ha sigut el de garantir la seguretat del trànsit en algunes zones conflictives de la localitat i millorar així el trànsit de vehicles per a evitar accidents.
Un d’aqueixos punts conflictius és l’encreuament de la c/ Velázquez amb c/ Sta Elena, on s’ha canviat el sentit de la direcció del trànsit rodat en l’últim tram. A més, durant la celebració de les festes patronals, aquesta zona sol ser conflictiva pel tall d’accessos, ja que els veïns només tenen l’opció d’eixir en direcció contrària. Amb la nova mesura, desapareix el risc que aquesta acció comportava i, sense haver de cedir el pas en l’encreuament, es podrà circular en totes direccions.
Un altre dels encreuaments modificats és el de la c/ Estimat Brotons amb c/ San José on s’ha eliminat l’aparcament de la part esquerra de l’últim tram per a seguretat dels vehicles, ja que el carrer és de doble sentit.
La c/ José García Torres serà de doble sentit i l’estacionament es podrà realitzar a un sol costat de la calçada. En la c/ Eusebio Sempere, en ser estreta, es podrà aparcar en un sol costat com a millora per a la fluïdesa del trànsit i seguretat dels vehicles, tant dels que circulen com els estacionats.
En la c/ Santiago Rico Molina fa ja un mes que no pot estacionar-se en tots dos costats de la calçada, ja que es tracta d’un carrer de doble sentit. I una altra de les modificacions significatives que s’han realitzat és la de la c/ *Palafanga, que ara és d’una única adreça i a la qual només es pot accedir dones-de des de l’avinguda Riu els *Caixes.
Una altra de les actuacions realitzades és la de la c/ Camí Vell d’Onil, on la zona permesa d’aparcament canviarà al costat contrari, per a major seguretat dels vehicles que accedeixen al vial des dels diferents creus.
Davant la novetat i falta de costum de circular per aquests carrers tal com ara s’indica, l’Ajuntament d’Ibi demana a la ciutadania extremar la precaució i, més si cap, en els trams on el sentit ha canviat, així com estar atents als canvis de senyalística efectuats.