Home Destacats Tornen els cursos de natació de l’Eduardo Latorre amb novetats

Tornen els cursos de natació de l’Eduardo Latorre amb novetats

0
SHARE

Els cursos de natació que, cada any, organitza el Complex Esportiu Eduardo Latorre, amb èxit entre menuts i grans, tornen a oferir-se adaptats a les mesures per a combatre la Covid-19. La preinscripció serà electrònica segons els grups d’edat. Per als bebés, xicotets i adults, el 22 de setembre de 9 a 14 hores; i per a infantils, cadets i juniors, el 23 de setembre de 9 a 14 hores. La preinscripció electrònica no garanteix la plaça, s’informarà tant de les inscripcions acceptades com de les no acceptades i només s’acceptarà una inscripció per alumne.
Els grups d’edat per a les que s’ofereix aquesta activitat esportiva són:
Bebés (12 a 36 mesos), xicotets (3 a 5 anys), infantils (6 a 9 anys), cadets (10 a 14 anys), júniors (15 a 18 anys) i adults (18 a 64 anys ). Els horaris seran entre setmana, depenent de cada grup, de dilluns a divendres, a la vesprada, a partir de les 16:15 hores i el dissabte, al matí, a partir de les 9.15 hores.
El regidor d’esports, Miguel Juan Reig, explica que “els cursos de natació de l’Eduardo Latorre començaran amb un curs de dos mesos per als diferents grups d’edat, des de bebés a adults. Ens hem adaptat per a complir amb els protocols de seguretat i seguir oferint aquesta activitat a l’espera de l’evolució del coronavirus. Els cursos de natació sempre són molt esperats per les famílies amb xiquetes i xiquets per ajudar-los a perdre la por a l’aigua però, també comptem amb molta demanda d’adults i xiquets amants de la natació que volen seguir avançant en aquesta pràctica esportiva. Tots ells podran tornar a la piscina de l’Eduardo Latorre a partir de l’1 d’octubre”.
L’enllaç per a poder realitzar la preinscripció el 22 o 23 de setembre, depenent dels grups d’edat, indicats abans, és: https://www.alcoi.org/es/areas/deportes/elatorre/