Home Destacats La Policia Local arresta a un home per portar 24 grams de...

La Policia Local arresta a un home per portar 24 grams de cocaïna, haixix i ‘tusi’ durant el Carnestoltes d’Ibi

0
SHARE
Droga i diners incautats per la Policia Local d'Ibi en el passat Carnestoltes.

Els dies de festa solen comportar un increment de la demanda de substàncies estupefaents entre les persones que van a gaudir dels actes festius. Cosa que atrau als subministradors d’aquestes drogues amb la idea de fer negoci. Però, en ocasions, les forces de seguretat són capaces d’aturar aquestes activitats delictives que atenten contra la salut pública.

És el que ha ocorregut aquest passat dissabte a la vila d’Ibi, on una patrulla de la Policia Local ha detingut a un home acusat de portar damunt 24 grams de cocaïna dividida en 48 borses preparades per a la venda. Ha sigut en la jornada en la que la població celebrava el seu Carnestoltes. A més, també portava damunt la nova droga ‘tusi’ o cocaïna rosa -nova droga amb potents efectes- i haixix.

Compartament poc comú

La detenció s’ha produït en observar els agents un vehicle sospitós al que es van apropar. El nerviosisme del conductor deixava entreveure que algo podia amagar, pel que van procedir al registre. El conductor anava acompanyat per altra persona i tenia en el seo poder més de 2.000€, presumptament obtinguts de la venda dels estupefaents.

L’acusat d’aquest presumpte delicte contra la salut pública ja està a diposició judicial previ pas per les instal·lacions de la Guàrdia Civil a la vila joguetera.