Home Agricultura Muro convoca una nova edició de les seues Jornades per la Sostenibilitat...

Muro convoca una nova edició de les seues Jornades per la Sostenibilitat amb 3 setmanes d’activitats

132
0
SHARE
Cartell que anuncia les XVII Jornades per la Sostenibilitat a Muro.

El respecte cap al Medi Ambient és una de les premises cap a les que evoluciona la societat. No pot ser d’altra forma, tenint en compte les advertències dels científics al voltant de l’estat irreversible del dany que la Humanitat ha fet a l’entorn natural durant segles. Tot i que la implicació dista molt de ser total, algunes administracions ja estan duent a terme, i des de fa temps, accions en aquest sentit.

Una d’elles és l’Ajuntament de Muro, que un any més ha convocat altra edició -i ja en van 17- de les seues Jornades per la Sostenibilitat. S’enceten aquest proper divendres 24 a una localitat que porta anys conscienciant a la seua població de la necessitat de ser sostenibles. Durant 3 setmanes, Muro ha programat un llarg seguit d’activitats per a tots els públics orientades a formar i conscienciar al voltant de la sostenibilitat.

Accions amb els més joves

L’Arxiu Municipal i la Casa de Ferro centralitzen el gros de le activitats previstes en aquest 17a edició, encara que també hi han previstes accions a l’aire lliure. Conferències, exposicions, jornades formatives, rutes a l’aire lliure, tallers i presentacions formen part d’una programació que posa especial interès en atraure als joves. Ells seran els encarregats d’aplica polítiques i accions en el marc de la sostenibilitat cara al futur.

Tots els centres educatius de la localitat del Comtat participaran de les activitats amb visites a les exposicions i assistència a diversos dels actes. Tot per a unes XVII Jornades per la Sostenibilitat que preveuen actes fins el proper 17 de març. Cal destacar que la pandèmia ha  aturat la celebració d’aquesta iniciativa, que al 2020 va dur a terme la seua darrera edició.