Inici Onil La Policia Local d’Onil activa una campanya contra els actes vandàlics i...

La Policia Local d’Onil activa una campanya contra els actes vandàlics i el consum de drogues

201
0
COMPARTIR

Durant els darrers mesos, la Policia Local d’Onil ha detectat diferents actuacions fora de la legalitat i el civisme per diferents ubicacions del casc urbà colivenc. Són accions que perjudiquen el mobiliari urbà o els murs i parets de diferents localitzacions obertes al públic per tota la vila joguetera. Actes vandàlics que han motivat la darrera campanya que va a activar el cos de seguretat local colivenc.

La campanya tindrà una duració d’un mes i establirà fins a 6 punts de control diari per a localtizar als possibles autors d’aquests fets incívics. Pintades, destrosses i malifetes són algunes de les formes d’expresió dels vàndals que es volen aturar amb aquesta campanya. A banda, els controls policials també duran a terme una tasca de control del consum de drogues en la via pública.

La intenció de la Policia Local colivenca és aturar accions que suposen despeses degut a les destrosses ocasionades, ja siga a títol municipal o privat. Un informe recollirà els resultats de la campanya, proposa pel propi cos de seguretat local i que compta amb els vist i plau dels responsables municipals colivencs.