Inici Onil La Policia Local d’Onil avisa: sancionarà als ciutadans que isquen múltiples vegades...

La Policia Local d’Onil avisa: sancionarà als ciutadans que isquen múltiples vegades a comprar

193
0
COMPARTIR

Una de les recomanacions bàsiques -ja convertida en obligació pel decret d’Estat d’Alarma- per a frenar l’expansió del Covid-19 és la d’eixir de casa únicament en casos d’extrema necessitat o en els supostos contemplats. Entre ells es troben passejar a la mascota -per un temps curt i al costat de casa-, comprar medicaments, acudir a instal·lacions sanitàries, a atendre a majors o dependents o comprar aliments per a la llar.

No obstant, la Policia Local d’Onil i els propis comerços d’alimentació han detectat múltiples casos de veïns que ixen inclús vàries vegades al dia a adquirir aquests productes. Aquesta conducta suposa multiplicar exponencialment les possibilitats de contagiar-se per coronavirus. Un fet que contribueix negativament a la lluita contra la pandèmia, que requereix de l’esforç i la responsabilitat social de cada individu.

Per això, el cos de seguretat colivenc ha llançat un avís als que continuen amb aquests comportaments poc responsables. Els agents sancionaran a aquelles persones que siguen detectades comprant vàries vegades per a poder eixir de casa, i ho faran amb les quantitats previstes. La Policia Local aconsella als veïns fer la compra una única vegada a la setmana per a minimitzar el risc de contagi.