Inici Alcoi Vora una vintena de xicotets comerços alcoians activen el servei a domicili...

Vora una vintena de xicotets comerços alcoians activen el servei a domicili durant la pandèmia

149
0
COMPARTIR

La immensa majoria de comerços, a excepció d’aquells que venen productes de primera necessitat, estan tancats. Algunes estadístiques estableixen una caiguda de les vendes que arriba al 90% des de decret d’Estat d’Alarma. Un fet que ha obligat especialment al comerç minorista a buscar alternatives per a sobreviure a la crisi del coronavirus. L’entrega de productes a domicili és una de les possibilitats.

Amb aquest tipus de servei, es beneficia que menys gent haja deixir al carrer per a comprar allò que necessita. Açò suposa exposar-se al contagi per Covid-19, cosa que es tracta d’impedir a tota costa amb el confinament de la població, i sobre tot amb els grups de risc. Per això, vora una vintena de comerços de proximitat alcoians han posat els seus productes a l’abast de la ciutadania mitjançant el servei a domicili.

Carnisseries, panaderies, pescateries, farmàcies, comerços de menjar a domicili o tendes de mascotes de la ciutat dels ponts s’han afegit a aquesta iniciativa. De fet, és probable que cada dia la xifra d’aquests establiments vaja augmentant durant la quarentena.