Home Destacats La Policia Local d’Onil desmenteix una notícia falsa al voltant del segrest...

La Policia Local d’Onil desmenteix una notícia falsa al voltant del segrest d’una menor a la localitat

0
SHARE
Un vehicle de la Policia Local d'Onil durant un simulacre.

Durant les dos darreres jornades, les converses entre els veïns de la localitat d’Onil han estat marcades per uns rumors que han creta certa alarma a la població. Al llarg de part de la present setmana s’ha corregut la veu en torn a un presumpte segrest s’una menor resident a la localitat. Una informació que ha posat a treballar de valent a les forces de seguretat a la vila de les nines.

Les investigacions policials s’han centrat en contactar amb els possibles autors de la publicació vessada a través de les xarxes socials. Tot mentre s’esperava algún contacte amb ells per part de la família afectada que no ha arribat. Des de la Policia Local -encarregada d’investigar el cas- tampoc han rebut cap informació que confirmara el possible segrest des d’altres cossos de seguretat presents a la població.

Notícia falsa

Davant la manca de dades objectives o denúncia de desaparició, el cos de seguretat colivenc ha conclòs que es tractava d’una informació falsa. D’ací que hagen demanat a la ciutadania calma respecte a informacions de les que es desconeix la fiabilitat, calificant aquesta com a ‘fake new’ o notícia falsa. Així mateix, criden a la població a informar-los en cas de que apareguen informacions similars orientades a crear alarma entre la població.