Home Alcoi La Policia Nacional ha detingut in fraganti a quatre homes per un...

La Policia Nacional ha detingut in fraganti a quatre homes per un robatori amb força en una casa de camp

542
0
SHARE
Comisaria de Policia d'Alcoi l Imatge d'Arxiu

Els agents de la Policia Nacional van detenir en Alcoi a quatre homes cometent un robatori amb força que van ser descoberts en el moment en què registraven l’habitatge assaltat a la recerca d’efectes de valor.

La policia va ser alertada pel propietari de la vivenda que va veure, gràcies a les cambres de vigilància instal·lades al seu domicili, quatre persones desconegudes registrant l’interior de la seua vivenda.

La ràpida intervenció dels agents va ser clau per al bon desenllaç del succés, ja que dues patrulles de la Brigada de Seguretat Ciutadana van arribar ràpidament a la vivenda assaltada.

Els agents es van trobar una porta forçada, per la qual van accedir, i els quatre assaltants dins, que immediatament van ser detinguts. Els quatre detinguts van ser posats a disposició del Jutjat d’Instrucció de Guàrdia d’Alcoi qui va decretar llibertat provisional en espera de judici.

Després de detenir-los, els agents van realitzar una ràpida inspecció de l’habitatge, trobant pràcticament tots els estris remenats i trobant una barra de ferro presumiblement utilitzada per a forçar la porta per la qual van accedir.