Home Alcoi La programació d’activitats per als majors alcoians suma ja més de 700...

La programació d’activitats per als majors alcoians suma ja més de 700 inscrits

376
0
SHARE

Tornen, a partir del el dilluns 5 d’octubre, totes les activitats que l’Ajuntament d’Alcoi realitza, de manera gratuïta, per als majors de la ciutat. Entre elles es troben gimnàstica, ioga, ball, història, pintura o manualitats dins del curs 2020/2021. Les activitats físiques com la gimnàstica, el ioga i el ball s’ofereixen, des de l’inici, amb la possibilitat de realitzar-les de manera presencial, per internet o combinant totes dues. També s’està preparant una oferta a través d’internet per a totes les matèries garantint així la continuació del curs si l’empitjorament de la situació sanitària obligara a deixar de realitzar les classes presencials. En total, ja hi ha més de 700 inscrits i encara no estan tancades totes les matriculacions.

En aquesta edició, marcada per les mesures per a lluitar contra la Covid19, s’ha intentat mantenir la plaça a tots els participants de l’any anterior. No obstant això, per a complir amb les restriccions d’aforament necessàries per a garantir la seguretat, els grups s’han desdoblat en dos subgrups.

La Regidora de Gent Gran, Carol Ortiz, destaca les ganes i la il·lusió dels majors de la ciutat per seguir amb les seues activitats: “El 5 d’octubre, arranquem de nou les diferents activitats que l’Ajuntament d’Alcoi ofereix de manera gratuïta als nostres majors. Tenim ja més de 700 inscrits i en les reunions realitzades amb els usuaris, hem pogut veure l’energia i les ganes que tots ells tenen de mantindre’s actius. Enguany oferim també la possibilitat de realitzar les activitats físiques des de casa a través d’internet o combinades, i també estem preparant-ho tot perquè encara que empitjore la situació, el curs de totes les matèries puga continuar online”.

Des de la regidoria també destaquen que els protocols de seguretat s’han adaptat tant a les diferents matèries -especialment a les físiques- com als edificis on es realitzen les activitats: Edifici del Viaducte, Conservatori de Música i Dansa i Complex Esportiu Eduardo Latorre, oferint un servei segur i de qualitat als majors d’Alcoi.