Home Alcoi La Protectora d’Animals d’Alcoi mostra la seua tasca i anima a l’adopció...

La Protectora d’Animals d’Alcoi mostra la seua tasca i anima a l’adopció amb portes obertes

491
0
SHARE

Una famosa frase afirma que la qualitat humana d’una societat es mesura en la forma en que aquesta tracta als seus animals. Una tasca que saben molt bé els membres de les protectores d’animals que existeixen a diferents poblacions de l’interior alacantí. No obstant, bona part de la societat desconeix exactament en què consisteix la tasca d’aquestes organitzacions, on s’acullen els animals que són abandonats pels seus amos.

La Protectora d’Animals d’Alcoi ha celebrat aquest passat diumenge jornada de portes obertes per a donar-se a conèixer a aquelles persones que encara no la coneixen. En les seues instal·lacions de la zona entre el Salt i Barxell atenen a més de 150 animals, molts dels quals esperen una llar i una família que els estime com ells són capaços d’estimar. Aquesta és una de les finalitats bàsiques de la jornada convocada per l’ens, i que ha sigut visitada per desenes de persones a pesar de la pluja.

Precisament les precipitacions han obligat a suspendre algunes de les activitats previstes, com les demostracions amb animals. No obstant, el que sí ha pogut dur-se endavant han sigut les xerrades i tallers per a conèixer més de prop com cuidar i entendre a les mascotes.

La tercera finalitat de la iniciativa ha sigut la de lluitar contra l’abandonament d’animals. Fins a 12 fotògrafs han col·laborat amb la protectora per a confeccionar un calendari amb el que conscienciar contra l’abandonament de gossos i gats.