Inici Castalla Cocentaina i Castalla representen a la muntanya a la Mostra de Turisme...

Cocentaina i Castalla representen a la muntanya a la Mostra de Turisme de la CV

430
0
COMPARTIR

Al larg d’aquest passat cap de setmana s’ha celebrat a la Ciutat de les Arts i les Ciències la II Mostra de Turisme de la Comunitat Valenciana. L’esdeveniment vol ser un referent de la quantitat i qualitat de les destinacions turístiques valencianes orientada especialment als habitants de la capital regional. Moltes vegades, són ells els principals desconeixedors dels atractius turístics que tenen a molt poc temps.

Algunes poblacions de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla han participat en aquest esdeveniment per a ubicar-se en el panorama turístic dels habitants de València capital. Entre elles es troben Cocentaina i Castalla, que han participat sota el paraigües de la marca ‘Mediterrani viu’, juntament amb altres localitats alacantines.

La mostra s’ha centrat en oferir als visitants la possibilitat de tastar inclús alguns dels principals elements d’atracció turística de cada localitat. Així, Castalla ha mostrat el seus coneguts gaspatxos de la muntanya. Però el plat fort de la mostra ha sigut la difusió dels principals atractius turístics de cada localitat.

Mentre la capital de la Foia ha divulgat el patrimoni històric i cultura, Cocentaina ha fet allò propi en torn a la Fira de Tots Sants que comença la propera setmana. De fet, l’Ajuntament de Cocentaina té comprovat que bona part dels visitants del gran basar contestà provenen de la ciutat de València.