Home Destacats La reforma del Poliesportiu Municipal vertebrarà la nova àrea educativa-esportiva en torn...

La reforma del Poliesportiu Municipal vertebrarà la nova àrea educativa-esportiva en torn al Bracal a Muro

0
SHARE

Els treballs de construcció del nou Col·legi Bracal avancen a bon ritme a Muro. Una infraestructura que fou enderrocada al 2008 sota el perill d’al·luminosi i que porta més d’una dècada de retard per a acabar amb les aules prefabricades a la població del Comtat. Però aquesta no és l’única reivindicació dels seus habitants, que porten dècades utilitzant unes instal·lacions esportives antigues i que necessiten de treballa de mordernització que ja han començat.

La primera fase de les obres ve finançada per la Diputació d’Alacant i consisteix en la construcció d’una sala multiusos, la coberta de la pista d’hoquei i la millora de les instal·lacions del trinquet. Treballs valorats en prop de 350.000 euros i que han permès encetar la millora del Poliesportiu Municipal. Posteriorment arribaran noves fases amb les que transformar les instal·lacions esportives mureres. Per a aconseguir-ho es busquen subvencions, encara que l’Ajuntament de Muro té previst invertir part del seu romanent de tresoreria en uns treballs llargament reivindicats per la societat murera.

La ubicació del Poliesportiu Municipal, just al costat del nou Bracal, convertirà la carretera de Setla en un enclau educatiu i esportiu que concentrarà bona part de l’acció municipal en aquestes dos àrees. A aquestes infraestructures cal sumar la reconversió que preveu el Consistori de la Casa de Ferro, a la que se li volen atribuir noves funcionalitats en matèria cultural i de joventut.

Pel moment no hi ha un calendari fixe per a dur a terme els treballs, tot i que des de l’Ajuntament de Muro afirmen que la seua voluntat és encetar els processos de licitació de les noves fases per a la reforma del Poliesportiu Municipal com més prompte millor.