Home Destacats La Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV tanca...

La Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV tanca la 19a edició amb més de 3000 assistents

115
0
SHARE

La XIX edició de la Setmana de la Ciència del Campus d’Alcoi de la UPV arriba a la seua fí amb una assistència de 1.410 persones a les conferències i activitats organitzades entre el 14 i el 25 de novembre. Rere d’una ceremonia de clausura on es va valorar de forma positiva aquesta edició, tots els participants de la Setmana de la Ciència han signat en el Llibre d’Or de l’EPSA per a recordar el seu pas pel campus.

Aquesta edició centrada en el canvi climàtic i la sostenibilitat ha comptat també ha comptat amb la Setmana Jove de la Ciència, dirigida a prop de 1.500 estudiants de 1r i 2n de Batxillerat i Cicles Formatius de grau Mitjà i Superior. Aquesta esta composta per diversos tallers enmarcats al projecte ‘Jóvenes conCiencia’ i estan relacionats amb les titulacions impartides al campus.

La Setmana de la Ciència finalitza amb un èxit rotund, havent omplert totes les inscripcions per a les activitats celebrades en aquesta edició. Vicente Díez, director de la Setmana de la Ciència, indica que estan “satisfets amb el resultat” per l’elevat nombre de persones que han passat per totes les activitats i que ja están preparant l’edició XX d’aquesta Setmana de la Ciència on, asegura, “hi haurà sorpreses perquè la gent gaudisca tant com enguany”.