Home Alcoi La UPV incorporarà un grau en Dret i ADE i altre en...

La UPV incorporarà un grau en Dret i ADE i altre en Intel·legència Artificial al Campus d’Alcoi

146
0
SHARE
Estudiants al Campus d'Alcoi de la UPV.

La Universitat Politècnica de València (UPV) preveu incorporar en un futur pròxim nous graus que s’impartirien també al Campus d’Alcoi. Un d’ells és el de Dret, que inclouria dobles graus, com el d’ADE i Dret, que es podria cursar també a Alcoi. El segon grau que tindria també repercussió al Campus d’Alcoi seria el d’Enginyeria en Intel·ligència Artificial (IA), en plena expansió en l’actualitat.

D’aquesta manera, el Campus d’Alcoi de la UPV ampliaria al ventall d’estudis que es cursen relacionats amb el Dret i també amb la Intel·ligència Artificial i els uniria als d’informàtica industrial i Robòtica, les enginyeries mecànica, de disseny industrial, Química, Elèctrica i d’Informàtica.

Especialització en Tèxtil

D’altra banda, aquesta passada setmana, la Junta de govern de la UPV va completar els últims tràmits perquè el Grau d’Enginyeria de Tecnologia, Disseny i Moda Tèxtil es puga impartir en el curs 2024-2025. Uns estudis que són fruit del consens i la petició expressa de l’empresariat de les Comarques Centrals de la Comunitat Valenciana a través del Consell consultiu d’empreses.

Pau Bernabéu, director del Campus, ha valorat aquests anuncis de manera “més que excepcional”. Per a Bernabéu, “demostren el total suport del rectorat i de la UPV per fer créixer el Campus d’Alocoi i per oferir a la Societat aquells graus que demanda. Que s’incorpore Dret i Intel·ligència Artificial en la nostra universitat és una excel·lent notícia. Confiem que es consolide i materialitze la iniciativa”.