Home Alcoi ‘La veu d’un poble’ omplirà Alcoi amb testimonis vitals de 40 veïns...

‘La veu d’un poble’ omplirà Alcoi amb testimonis vitals de 40 veïns gràcies als Pressupostos Participatius

359
0
SHARE
Imatge que identifica la campanya de Pressupostos Participatius d'Alcoi en 2022.

L’Ajuntament d’Alcoi es troba en fase d’activació d’algunes de les propostes que van resultar elegides en l’edició dels Pressupostos Participatius per a enguany. Aquestes propostes, que sorgeixen dels mateixos veïns, van orientades a la millora de la ciutat en múltiples aspectes en funció de les necessitats que detecten els propis ciutadans. De les que pertanyen a aquest 2022, el Consistori alcoià n’ha executat un 80%, afirma un comunicat municipal.

Una d’elles -concretament la quarta més votada amb 349 vots- és la coneguda com ‘La veu d’un poble’. S’ha dut a terme en torn a 40 entrevistes a alcoians i alcoianes de diferents hàbits en format vídeo. En elles, aborden la seua experiència vital per a traslladar-la a la resta de la societat alcoiana.

Una iniciativa que omplirà els carrers de la ciutat dels ponts properament, on podran visualitzar-se mitjançant un codi QR. Abans, es podran veure a una nova pàgina web que ha sigut presentada aquest mateix dijous 27 a l’IVAM-CADA alcoià.

Pressupostos Participatius de 2023

El procés dels Pressupostos Participatius per al 2023 es troba encara obert i en fase de recopilació de propostes, que es tancarà el proper 2 d’octubre. Pel moment, la xifra de propostes ciutadanes supera les 110, encara que totes elles hauran de passar pel filtre de viabilitat dels tècnics municipals. Bona part de les iniciatives provenen i afecten a la joventut alcoiana.