Home Alcoi IDEAS UPV celebra el seu 30 aniversari amb una taula redona conformada...

IDEAS UPV celebra el seu 30 aniversari amb una taula redona conformada per 4 startups valencianes

0
SHARE
Alumnes amb la tarta del 30 aniversari.
Alumnes amb la tarta del 30 aniversari.

IDEAS UPV, àrea d’emprenedoria que transforma idees en startups d’alt impacte, compleix 30 anys i té previstos nombrosos actes i activitats als tres campus organitzats pel Vicerectorat d’Estudiants i Emprenedoria de la Universitat Politècnica de València (UPV).

La missió d’IDEAS UPV és fomentar i desenvolupar la cultura emprenedora a la UPV, sensibilitzar i dinamitzar la comunitat universitària en la creació i suport de noves empreses, i donar suport a la creació i el desenvolupament d’empreses innovadores i de base tecnològica a la Comunitat Valenciana, principalment.

Amb motiu del 30é aniversari del servei s’ha realitzat al Campus d’Alcoi una taula rodona titulada “Experiències d’Emprenedoria UPV” que ha apropat casos d’emprenedoria UPV a la comunitat universitària, seguida de sorteigs i un pastís per celebrar aquestes tres dècades.

Prop de 100 persones han assistit a la taula rodona conformada per Irene Soler, CCO de ICZIA ENGINEERING; Blas Agulló i Joan Francés, CEO i CTE de FINCA 9 OLIVERES, S.L; Juan Seguí, CEO d’ACCESSIÓ; i Carlos Ferrando, CEO de CLOSCA. S’hi han donat a conèixer les experiències d’emprenedoria d’aquestes 4 startups valencianes liderades per titulats UPV que al seu dia es van recolzar en IDEAS UPV.

David Cuesta, subdirector d’Emprenedoria, Ocupació i Relacions Internacionals del Campus d’Alcoi, insisteix que “no té sentit al món on vivim, que la Universitat oferisca una formació passiva i estrictament acadèmica. Per això ens potenciem les pràctiques en empreses, i des dels anys noranta llunyans, els programes d’emprenedoria per aprofitar la vostra il·lusió i afany des del primer dia”.