Home Cocentaina L’Ajuntament de Cocentaina concedeix 2.600 euros a associacions socials

L’Ajuntament de Cocentaina concedeix 2.600 euros a associacions socials

0
SHARE
Imatge del Centre Social Real Blanc

L’Ajuntament de Cocentaina, als Pressupostos del 2023, va consignar 5.000 euros de subvenció per a entitats socials que dugueren a terme projectes socials al municipi. D’aquesta partida, després del procés per concurrència competitiva, ACOVIFA i SOLC han resultat beneficiades amb 1.300 euroscadascuna (2.600 euros en total).

Aquesta quantia, segons han indicat des del consistori, la podran invertir en qualsevol classe de projecte social a Cocentaina, incloent la contractació de professionals perquè duguen a terme tallers per a les mateixes associacions o per al manteniment del lloguer de les seues seus.

Cal dir que les dues associacions estan integrades dins del Consell de Benestar Social i Sociosanitari, l’òrgan consultiu del Departament de Serveis Socials, i duen a terme cada any importants tasques socials en matèria de violència de gènere i d’ajuda contra el càncer.

En paraules de Javi Sansalvador (Compromís), regidor de Serveis Socials, «aquestes ajudes contribueixen a l’associacionisme social al nostre municipi, a més de fomentar l’atenció a les persones que més ho necessiten mitjançant les entitats que estan dia a dia al seu costat. Des de l’equip de govern contestà continuarem potenciant aquestes ajudes i treballarem perquè cada any puguen haver-hi més associacions beneficiàries».