Home Cocentaina L’ajuntament de Cocentaina contracta sis funcionàries auxiliars administratives per a diversos departaments

L’ajuntament de Cocentaina contracta sis funcionàries auxiliars administratives per a diversos departaments

0
SHARE
Façana principal de l'Ajuntament de Cocentaina
Façana principal de l'Ajuntament de Cocentaina

El 23 d’octubre va tindre lloc la presa de possessió de les sis auxiliars administratives com a funcionàries de carrera als departaments d’Intervenció, Urbanisme, SIC, biblioteca i Benestar Social, a l’acte que va tindre lloc a la sala de plens, van acudir l’alcaldessa, Mireia Estepa, i el regidor d’ocupació, Toni Hernández.

Les professionals que formen part de la plantilla de l’ajuntament, han ocupat les places vacants, seguint els criteris constitucionals de capacitat, mèrit i igualtat d’oportunitats, que eren ocupades interinament fins eixe moment.

De les sis places, dos han sigut ocupades per treballadores que prèviament no pertanyien al cos de treballadores de l’entitat municipal. Seguint amb les instruccions legislatives, una de les places estava reservada a una persona amb discapacitat, que també s’ha integrat a l’administració.

El regidor de l’àrea explicava que “el procés ha sigut llarg i vam haver de fer una inversió econòmica important per a fer l’examen i llogar les taules i cadires, ja que hi havia més de 350 persones apuntades, i ha sigut el primer examen que s’ha hagut que fer al pavelló del poliesportiu”.