Home Castalla Castalla crida a veïns i visitants a la Fira de Nadal per...

Castalla crida a veïns i visitants a la Fira de Nadal per a reflotar el comerç de la localitat

255
0
SHARE

Els darrers vora 3 anys han sigut molt complicats per a la pràctica totalitat dels sectors econòmics de qualsevol localitat. Primer, la pandèmia de la Covid19 els ha obligat -com a mínim- a frenar el seu ritme, moltes vegades en sec. Eixir d’eixa situació no ha sigut -en especial per a un teixit productiu com l’espanyol, basat majoritàriament en pimes- tasca fàcil. Una vegada superada la crisi sanitària, el conflicte bèl·lic a Ucraïna i l’augment dels preus que ha provocat suposen una gran amenaça per a moltes xicotetes empreses i comerciants.

Ajudar-los en aquesta complicada tessitura és el principal objectiu de la Fira de Nadal que ha convocat la ciutat de Castalla. Es celebrarà entre el 16 i el 18 de desembre a l’Avinguda República Argentina i l’esplanada i parc de la Casa de Cultura castelluda. Es tracta d’un circuit tancat que ja va ser provat l’any passat i que va donar bons resultats, al possibilitar que tant la fira de productes com la infantil i d’oci que la composen estiguen interconnectades. L’organització ha fet una crida especialment dirigida als veïns de la localitat per a encarreguen els regals de Reis Mags en la fira.

Varietat de productes

L’esdeveniment congregarà a més de 20 expositors de tot tipus de productes en ple centre de la capital de la Foia. Papereria i detalls, manualitats, roba, decoració i un llarg seguit de productes conformen l’oferta d’una fira que espera atraure, especialment, als joves. De fet, hi ha una variada programació d’oci que inclou des de sessions musicals de vesprada fins realitat virtual.

Les dos associacions de turisme i hostaleria de Castalla participen en la Fira de Nadal, tot i que des de l’Ajuntament esperen atraure més comerços cara a futures edicions.