Home Cocentaina L’Ajuntament de Cocentaina recull material per a ajudar als refugiats i combatents...

L’Ajuntament de Cocentaina recull material per a ajudar als refugiats i combatents en la guerra a Ucraïna

411
0
SHARE
Aliments no peribles en una imatge d'arxiu.

Davant de la situació de guerra a Ucraïna, que lluny de mitigar-se cada vegada és més cruenta, s’intensifiquen les necessitats tant al país de conflicte com les de les persones desplaçades. Per tant, l’Ajuntament de Cocentaina novament sol·licita la solidaritat de la ciutadania per a recaptar material que posteriorment es distribuirà a Ucraïna.

En aquesta ocasió se sol·liciten els materials següents: material sanitari de primers auxilis i ortopèdia, excepte medicines; material d’higiene (tovalloletes humides, compreses femenines, maquinetes afaitar, pasta dents i raspalls, sabó…); material de refugi (sacs de dormir, tendes de campanya, escalfadors, piles, bateries, bancs d’energia, generadors, llanternes…); aliments no peribles (aigua potable, menjar enllaunat, fruita seca, xocolate sense llet, barretes energètiques, galetes, café i te. Menjar de bebés: potets, llet en pols…); altres materials (vaixella d’un sol ús com ara plats, culleres, ganivets, gots… Comunicacions: telèfons mòbils, tant nous com usats en bon estat, walkie-talkies, transmissors de ràdio, ràdios, portàtils i tauletes… Contenidors per a líquids amb capacitat de 10 i 20 litres, .otxilles resistents…).

Últim dia de recollida

La recollida anirà a càrrec de les treballadores del taller d’ocupació Dinàmic-Cocentaina, que tindrà obert el punt de recollida fins aquest dimarts 24 de maig a la Casa de la Joventut fins les 19h.

La Regidora de Comerç, Paqui Ruiz, que coordina aquesta recollida, ha graït especialment la col·laboració del comerç local per haver aportat les tant necessàries caixes de cartó. Així mateix, ha animat a tota la ciutadania de Cocentaina a demostrar de nou la seua solidaritat i a aportar novament el material necessari.