Home Cocentaina L’Ajuntament de Cocentaina suspén les escoles d’estiu però obrirà la piscina municipal

L’Ajuntament de Cocentaina suspén les escoles d’estiu però obrirà la piscina municipal

0
SHARE

Lamentem anunciar que aquest estiu la que seria l’edició número 20 de l’escola de permanència i les diferents modalitats esportives dins de les escoles esportives municipals d’estiu no es duran a terme.
A causa de la crisi derivada per la pandèmia de la COVID-19 es cancel·len aquests serveis i esperem que l’estiu de 2021 puguem tornar a omplir el poliesportiu i la piscina amb tota la seua vitalitat. Aquesta decisió és fruit de la responsabilitat per evitar contagis i per garantir que tota l’activitat que es presta en el poliesportiu municipal estiga controlada i siga segura per a totes les persones.
Per altra part, s’està treballant des de l’Ajuntament de Cocentaina i la regidoria d’Esports, per a poder iniciar la temporada de piscina en juliol. Sempre amb la intenció de tornar a la normalitat d’una forma progressiva i estructurada, complint amb totes les mesures necessàries per a adaptar la instal·lació a les noves normes de seguretat i higiene i poder garantir la protecció dels banyistes i del personal del poliesportiu.
Divendres 22 de maig l’alcaldessa de Cocentaina, el regidor d’Esports, el coordinador del poliesportiu i l’enginyer municipal es reuníem en la piscina per avaluar les condicions en què es podrà prestar el bany aquest estiu, tenint en compte les restriccions horàries i d’aforament que caldrà aplicar.
El responsable, Octavio Cerdá, lamenta haver de prendre aquestes mesures «però hem de ser prudents i realistes i les escoles d’estiu no poden prestar-se en unes condicions mínimes que garantisquen una seguretat total. És una decisió difícil que hem estudiat molt, sospesant cada alternativa, i que finalment ens porta a ser responsables i a protegir, especialment, als més menuts del poble».