Home Destacats L’Ajuntament d’Ibi paga la nòmina del personal funcionari municipal pertanyent al mes...

L’Ajuntament d’Ibi paga la nòmina del personal funcionari municipal pertanyent al mes d’octubre

285
0
SHARE
L'Ajuntament d'Ibi, en el centre de la imatge.

L’Ajuntament d’Ibi ha comunicat que l’ordre de pagament de la nòmina dels treballadors municipals corresponents al mes d’octubre del 2023 ha estat donada, l’abonament de la qual es fa de manera automàtica. El desbloqueig d’aquesta situació ha sigut possible gràcies a la decisió aprovada pel Ple en sessió extraordinària dijous passat.

El regidor d’Hisenda, David Rojas, ha informat que el pagament s’ha fet efectiu ja a finals de la passada setmana, “depenent de l’entitat bancària”. Rojas ha aclarit que “tots els procediments per al pagament de les nòmines estaven ja preparats el dia 2 de novembre, mancant la signatura de l’Interventor. La baixa mèdica d’aquest i les negociacions, d’acord amb la llei, amb el funcionari nomenat Interventor accidental, han dilatat el pagament”.

El Regidor d’Hisenda ha lamentat “el perjudici que ha causat aquest retard als treballadors de la casa” i ha assegurat que “des de l’equip de govern s’ha treballat a contrarellotge per donar solució a aquest problema, cenyint-nos al que marca la llei i salvant moltes dificultats alienes a la voluntat de l’equip de govern”.

“Normalitat” en el funcionament

Rojas considera que “les decisions del darrer ple garanteixen certa normalitat en el funcionament, en el sentit que les decisions, dins del procés garantista espanyol, requereixen l’execució de determinats actes empresos pels representants polítics i el control i la gestió de determinats funcionaris amb competències específiques. Com que són les causes del retard de naturalesa conjuntural, cal esperar que no es repetisca aquesta situació en les successives ocasions”, ha sentenciat Rojas.