Home Cocentaina Cocentaina rebrà més de 9.000 visitants gràcies a un conveni amb l’Imserso...

Cocentaina rebrà més de 9.000 visitants gràcies a un conveni amb l’Imserso i activa visites guiades

0
SHARE

La dinamització turística és una de grans apostes econòmiques que estan duent a terme des de fa anys els diferents ajuntaments de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Les poblacions que composen aquestes comarques destaquen pels atractius patrimonials i culturals de que disposen, i que suposen un dels tractors fonamentals per a incrementar el volum de turistes. El consum que poden dur a terme en el comerç i l’hostaleria de les localitats d’interior aporta importants guanys a aquest sector, capital per a l’economia de cada localitat.

En el cas de Cocentaina, l’equip de govern ha detectat que l’aposta pel turisme no era suficientment potent fins ara. D’ací que l’Ajuntament de la vila comtal haja signat un conveni amb l’Imserso, que s’encarrega de facilitar viatges per a la Tercera Edat durant tot l’any. Aquest acord comportarà que els majors que visiten destinacions com Alacant o Benidorm puguen també conèixer Cocentaina. S’estima que més de 9.000 persones poden arribar a la capital del Comtat per aquesta via durant la vigència de l’acord, que s’allarga fins setembre de 2024.

Rutes guiades

El fet que milers de persones puguen conèixer Cocentaina i els seus atractius turístics gràcies al conveni pot generar més visites en el futur gràcies al ‘boca a boca’ dels turistes amb familiars i coneguts. A més, tant els visitants de l’Imserso com els que arriben pel seu compte a la vila comtal poden conèixer en profunditat els seus elements patrimonials i la seua història. Açò és possible gràcies a l’activació de 3 rutes guiades amb les que difondre el potencial turístic contestà als turistes que arriben.

La contractació dels guies turístics per a les 3 rutes pel patrimoni contestà ha sigut possible gràcies a les subvencions d’administracions com la Generalitat Valenciana.