Home Alcoi L’Ajuntament va invertir més de 3 milions l’any passat en manteniment i...

L’Ajuntament va invertir més de 3 milions l’any passat en manteniment i millora de barris a Alcoi

916
0
SHARE

L’Ajuntament d’Alcoi ha invertit 3.150.000 euros en el manteniment i millora de la ciutat durant el passat 2017. Tot i això, l’equip de govern ha rebut crítiques per part de l’oposició en aquest sentit, i també amb el de la neteja. Les actuacions han arribat a tots els barris de la capital de l’Alcoià, tot i que les majors inversions s’han produït en els polígons, accessos a la ciutat i infraestructures.

Tota construcció, infraestructura o localització necessita periòdicament d’una sèrie d’actuacions per a mantenir el seu aspecte i funcionalitat. L’ús continu i el pas del temps són dos dels principals enemics que tenen aquests punts, dels quals n’existeixen centenars a cada població. A les comarques de la muntanya alacantina és la ciutat d’Alcoi, per grandària, la que més inversions necessita en manteniment, cosa que obliga a l’administració responsable, en aquest cas l’Ajuntament, a invertir per a conservar la ciutat en bon estat.

Tot i que no són poques les crítiques que ha rebut l’equip de govern alcoià tant en aquest sentit com en el de la neteja, durant 2017 el Consistori va invertir 3.150.000 euros en manteniment i obres de millora a la ciutat dels ponts. Unes inversions que naixen del pressupost municipal i que arriben a tots els barris que composen la capital de l’Alcoià. No sols les inversions en millores conformen aquesta despesa, sinó que també s’han dut a terme inversions en manteniment de parcs i jardins, clavegueram, enlluernat o instal·lacions esportives.

L’aposta per la re industrialització i la millora dels accessos han comandat algunes de les principals inversions municipals durant el passat any, sumant vora d’1,5 milions d’euros entre el canvi d’enlluernat als polígons i el manteniment de l’urbà, la construcció de la rotonda del Collao o les reparacions del pont de Sant Jordi. A banda, l’Ajuntament ha dut a terme inversions en tots els barris de la ciutat, tot i que són més atomitzades i sumen quantitats menors per a molts més projectes. La major part de les actuacions als barris han tingut a veure amb millores de paviment i voreres.

D’altra banda, les actuacions també han arribat a punts més allunyats del casc urbà, com la Via Verda o el cementeri, amb inversions que han sumat uns 220.000 euros.