Home Alcoi L’arribada de la flama i les competicions posen el punt i final...

L’arribada de la flama i les competicions posen el punt i final a una setmana d’Esport en 3D a Alcoi

619
0
SHARE

La de divendres és la primera de les 3 jornades que comprèn l’Esport en 3D, el gran acte esportiu de la ciutat d’Alcoi, on mes de 4.500 persones disputen competicions en 32 modalitats diferents. La flama olímpica ha recorregut els centres educatius durant el matí per a descansar en l’Ajuntament abans de que la seua arribada al Poliesportiu Francisco Laporta encete 3 jornades plenes d’esport.

La fi del curs lectiu sol coincidir a la ciutat d’Alcoi amb la celebració d’un esdeveniment de caire esportiu que porta celebrant-se dècades i sempre amb la mateixa atenció per part tant dels que participen en ell com dels que el gaudeixen. Es tracta de les abans conegudes com a 24 hores esportives, que en el cas de la capital alcoiana es duen a terme amb multitud de disciplines esportives i en diferents instal·lacions aptes per a la pràctica de qualsevol esport. Tot i que el més esperat són les competicions, la ciutat ja porta tota la setmana amb activitats relacionades.

Entre elles, s’han celebrat diferents xerrades i l’entrega dels premis de l’esport que entrega el diari El Nostre. Aquestes activitats formen part de la programació no competitiva de l’Esport en 3D i ajuden a conèixer millor més indrets de la pràctica esportiva. Però allò que els més de 4.500 inscrits en les 32 modalitats esportives que es disputen a la ciutat esperen és l’arribada de la flama, que durant tot el matí de divendres recorre els centres educatius alcoians per a reposar en l’Ajuntament abans de l’inici de les competicions en la vesprada del divendres.

Són els joves alcoians uns dels principals protagonistes de la gran festa de l’esport a la ciutat, per això són ells els que tenen el privilegi de deixar la torxa olímpica en el Consistori. Enguany, el trasllat de la flama recau en 4 ens esportius alcoians: Voleibol Atlètic Salesià, Patí Alcodiam Salesià, Club Bàsquet Joventut d’Alcoi i Club Atletisme Alcoi. Una vegada amb la flama en el Poliesportiu Francisco Laporta es dona inici a tres jornades repletes d’esport.

Tot això dins d’un esdeveniment que provoca tanta atenció que s’han de programar horaris excepcionals per al transport públic, al temps que es recomana no accedir a poliesportiu amb vehicle propi per a evitar aglomeracions.