Inici Festes L’Associació de Comparses d’Onil reprèn les reunions davant una hipotètica activació del...

L’Associació de Comparses d’Onil reprèn les reunions davant una hipotètica activació del curs fester

210
0
COMPARTIR

Mes de mig any després, l’Associació de Comparses Mare de Déu de la Salut d’Onil -encarregada d’organitzar els Moros i Cristians de la localitat- ha reprès la seua activitat. L’ens es va veure obligat a, juntament amb el Consistori colivenc, a cancel·lar els Moros i Cristians de la vila de les nines poc més d’un mes abans de la seua celebració degut a la pandèmia de coronavirus. Onil fou, de fet, una de les primeres localitats afectades per aquestes decisions dràstiques en ares de la seguretat sanitària.

Ara, l’ens fester colivenc ha recuperat les seues reunions bimensuals amb les mires posades en una possible volta dels actes festers. Pel moment es desconeix si serà possible davant la situació de segona onada actual, però l’associació treballa per a tindre-ho tot llest en cas de que siga possible. Els càrrecs previstos per a aquest 2020 es mantindran cara al 2021, quan s’espera desenvolupar els festejos amb normalitat. Així i tot, aquesta possibilitat dependrà de l’evolució de la Covid19.

En cas de situació normal, Onil celebraria en menys d’un mes el seu Mig Any fester, que marca l’equador del calendari per a les Festes de 2021. Un esdeveniment que, pel moment, no ha sigut ni confirmat ni cancel·lat.