Home Ibi Medi Ambient denuncia la brutícia als espais naturals iberuts després de cada...

Medi Ambient denuncia la brutícia als espais naturals iberuts després de cada cap de setmana

534
0
SHARE

El Departament de Medi Ambient de l’Ajuntament d’Ibi porta setmanes detectant comportaments incívics per part dels usuaris de diverses zones verdes en l’entorn de la localitat. Cada cap de setmana, desenes de persones acudeixen a ells per a gaudir de la natura i l’aire lliure que envolta la població. Però ho fan, a tenor de les imatges, sense cap mirament per l’estat de conservació d’aquests espais.

És la denuncia que han llançat des de l’Ajuntament d’Ibi, que ha cridat a la població a mantenir nets aquestes zones verdes. En elles, moltes persones acudeixen en família o amb amics per a gaudir d’un dia en el camp amb manjar campestre inclòs. Però, segons es desprèn de les imatges, obliden abocar els seus residus a les papereres i contenidors amb que estan dotats aquests espais naturals públics de la localitat.

La demanda des de l’àrea de Medi Ambient de la vila joguetera és no ja que els usuaris netegen aquestes zones, sinó únicament que no les embruten. La brossa que deixen en els espais naturals no sols perjudica la imatge del propi paratge i de la localitat, sinó que, a més, genera una contaminació que pot degradar árees de gran valor natural i paisatjístic.