Home Destacats L’atleta d’Ibi Javier Mirón recupera sensacions amb una victòria en 800m al...

L’atleta d’Ibi Javier Mirón recupera sensacions amb una victòria en 800m al Mítin francés de Mondeville

0
SHARE
Javier Mirón s'imposa en els 800m al Mítin de Mondeville (França).

Vora any i mig de calvari és el que portava un dels prinmcipals exponents de l’atletisme a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Es tracta de Javier Mirón, l’atleta d’Ibi que és el vigent Campió d’Espanya Sub-23 dels 800m. Des del 2021, Mirón ha anat encadenant dos contagis per Covid19 amb lessions que li han impedit rendir al seu màxim nivell, centrades en la cama i el peu drets.

Però l’atleta iberut ha recuperat sensacions amb una nova victòria aconseguida al Mítin de Mondeville, a terres franceses. Ho ha fet per tant sols dos centèssimes de segon per davant del britànic Daniel Rowden. Un resultat que li val a Javier Mirón per a recuperar sensacions cara a les properes competicions que té marcades en roig al calendari per a aquesta temporada 2023.

Mínima per a l’Europeu

El temps de Mirón en els 800m disputats a França ha sigut 1m49s50c, marca que haurà de millorar l’atleta d’Ibi si vol acudir a l’Europeu que es diputa al mes de març a Estambul (Turquia). Tindrà l’oportunitat de fer-ho el proper cap de setmana durant la disputa del Campionat d’Espanya en Pista Coberta. La mínima per a l’Europeu és d’1m46s75c i el corredor iberut ja ha aconseguit rebaixar-la en anteriors ocasions.