Home Destacats L’atleta d’Ibi Javier Mirón recupera sensacions amb una victòria en 800m al...

L’atleta d’Ibi Javier Mirón recupera sensacions amb una victòria en 800m al Mítin francés de Mondeville

251
0
SHARE
Javier Mirón s'imposa en els 800m al Mítin de Mondeville (França).

Vora any i mig de calvari és el que portava un dels prinmcipals exponents de l’atletisme a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Es tracta de Javier Mirón, l’atleta d’Ibi que és el vigent Campió d’Espanya Sub-23 dels 800m. Des del 2021, Mirón ha anat encadenant dos contagis per Covid19 amb lessions que li han impedit rendir al seu màxim nivell, centrades en la cama i el peu drets.

Però l’atleta iberut ha recuperat sensacions amb una nova victòria aconseguida al Mítin de Mondeville, a terres franceses. Ho ha fet per tant sols dos centèssimes de segon per davant del britànic Daniel Rowden. Un resultat que li val a Javier Mirón per a recuperar sensacions cara a les properes competicions que té marcades en roig al calendari per a aquesta temporada 2023.

Mínima per a l’Europeu

El temps de Mirón en els 800m disputats a França ha sigut 1m49s50c, marca que haurà de millorar l’atleta d’Ibi si vol acudir a l’Europeu que es diputa al mes de març a Estambul (Turquia). Tindrà l’oportunitat de fer-ho el proper cap de setmana durant la disputa del Campionat d’Espanya en Pista Coberta. La mínima per a l’Europeu és d’1m46s75c i el corredor iberut ja ha aconseguit rebaixar-la en anteriors ocasions.