Inici Cultura L’edició número XXV de la Festa del Llibre de Muro integrarà a...

L’edició número XXV de la Festa del Llibre de Muro integrarà a tota la comunitat educativa local

438
0
COMPARTIR

Muro s’encamina cap a la celebració d’un dels seus grans esdeveniments culturals. Serà entre el 5 i el 15 de març quan es celebre la Festa del Llibre, que enguany arriba a la seua edició número 25. L’esdeveniment ja està més que consolidada en el calendari murer, i inclús en el literari. No son poques les primeres espases del món de la literatura que han passat per la localitat del Comtat per a parlar de les les seues obres i de les lletres en general.

Enguany, l’edició té un pes específic a Muro degut a que es compleixen 25 anys des de la seua primera convocatòria. Un fet que ha provocat que centres educatius locals com l’institut es bolquen en la celebració. Pretenen trencar les barreres que separen allò que passa dins les aules del que ocorre fora, i tot amb el lligam de la literatura. Tant és així que porten treballant en aquest sentit des del mes d’octubre.

Com cada any, figures rellevants de les lletres estaran presents a mitjans de març a la vila murera. Es prepara una intensa programació d’actes que barregen literatura i educació, i en les quals participaran tots els centres educatius de la localitat.