Home Alcoi Les ajudes provincials a pimes i autònoms d’Alcoi creixen dels 300.000 als...

Les ajudes provincials a pimes i autònoms d’Alcoi creixen dels 300.000 als 610.000€ entre 2022 i 2023

0
SHARE
Logotip de la Diputació d'Alacant a l'interior del Palau Provincial.

La Diputació d’Alacant ha concedit als ajuntaments de la província d’Alacant un total de 20 milions d’euros per a minimitzar l’impacte econòmic que la crisi està suposant sobre pimes, micropimes, xicotets empresaris, autònoms i professionals dels municipis a conseqüència de la guerra d’Ucraïna.

En el cas d’Alcoi, la partida destinada i gestionada per Carlos Pastor -Diputat de Desenvolupament Econòmic en l’ens provincial- ascendeix a 610.510€, una xifra que respecte a l’any anterior augmenta en més de 300.000€. Amb aquesta ajuda econòmica, el govern d’Alcoi de Toni Francés i el seu soci de govern Compromís, podran beneficiar a autònoms, pimes, micropimes i xicotets empresaris ja que podran rebre una màxima de 8.000€ si compleixen els requisits requerits per l’ens provincial.

Carlos Pastor ha apuntat sobre aquest tema que “amb aquesta subvenció els xicotets empresaris i autònoms d’Alcoi puguen suportar la complicada situació econòmica que estem tenint actualment i esperem també que el govern municipal d’Alcoi sàpia gestionar adequadament aquests recursos econòmics que posa a la seua disposició la Diputació d’Alacant i que no es quede en foc d’encenalls perjudicant el teixit empresarial de la ciutat d’Alcoi”.

La Diputació d’Alacant fa costat als ajuntaments de les poblacions de la província d’Alacant. Amb aquesta línia d’ajudes coopera al fet que el teixit empresarial de la ciutat d’Alcoi en aquest cas, puga pal·liar d’alguna manera els efectes d’aquesta crisi.