Home Alcoi Les Aules de la Tercera Edat d’Alcoi atrauen a 600 persones i...

Les Aules de la Tercera Edat d’Alcoi atrauen a 600 persones i clausuren el curs amb un dinar

558
0
SHARE

Vora 600 majors de la ciutat d’Alcoi han participat durant el curs que ara arriba a la seua fi de les activitats que programen les Aules de la Tercera Edat a la ciutat dels ponts. Al llarg de tota la passada setmana s’han dut a terme activitats de fi de curs entre els diferents tallers inclosos en aquesta iniciativa, clausurada enguany amb el tradicional dinar de la Tercera Edat.

El de la Tercera Edat és un dels col·lectius més nombrosos que composen la població de la immensa majoria de les localitats espanyoles, incloses les de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Des de fa dècades, la piràmide poblacional registra una davallada de la natalitat, factor que, afegit a la cada vegada major esperança de vida, desemboca en un augment de la població de major edat. És per això que cada vegada es programen més activitats destinades a aquest col·lectiu, hagut compte de que la Tercera Edat no treballa, pel que se’ls busquen alternatives.

Al llarg de tot el curs lectiu, seguint aproximadament el calendari escolar, els majors de la ciutat d’Alcoi poden participar en les diferents activitats formatives que habilita la Regidoria de Benestar Social. Pintura, ball, cant, gimnàstica, formació i un llarg etcètera formen part del programa d’activitats que inclouen les Aules de la Tercera Edat a la ciutat dels ponts, amb l’objectiu d’oferir alternatives als majors alcoians durant tot l’any. Al llarg de tota la passada setmana s’han dut a terme activitats pròpies de la fi de curs, amb un dinar de germanor com a colofó.

Entre els mesos de setembre de 2017 i juny de 2018, han sigut vora 600 els majors alcoians que han participat en les activitats i cursos programats durant aquest lapse de temps. Activitats que han posat en pràctica amb les exposicions, concerts i esdeveniments diversos que han format part de la cloenda del curs al llarg de la passada setmana. Però allò més divertit per a molts dels majors d’Alcoi és el dinar amb el que clausuren un any d’activitats de tota índole.

Alcoi compta amb un òrgan, la Mesa d’Envelliment Actiu, on 32 representants del col·lectiu perfilen les activitats a desenvolupar per a la Tercera Edat.