Home Alcoi Les infantils del Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi d’Alcoi estrenen el seu...

Les infantils del Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi d’Alcoi estrenen el seu medaller

1886
0
SHARE

La temporada de gimnàstica rítmica ja està en marxa. El I Trofeu Nacional Alacant ha suposat els primers èxits per al Club Gimnàstica Rítmica Sant Jordi. El conjunt infantil format per Helena Gisbert, Maria Muñoz, Claudia López, Claudia Galera, Ainara Linares i Noa Villar es va penjar la medalla de plata a la primera posada en escena de la seva sencer en una competició. En el trofeu, desenvolupat el dissabte 8 de setembre al Pavelló de Babel, també va pujar al podi per recollir la medalla de bronze la gimnasta infantil Rocío García, que va actuar en el torn de les individuals.

A aquesta primera competició de la temporada, el CGR Sant Jordi va acudir amb altres dos conjunts. El conjunt juvenil amb Andrea Ortiz, Zaida Beneyto, Patricia Ruiz, Miriam García i Ainara Gisbert va ser el primer a actuar i no va aconseguir plasmar sobre el tapís tota la feina feta. El conjunt aleví va aconseguir superar la pressió i es va estrenar al nivell base amb una meritòria posada en escena.

Els tres conjunts del Sant Jordi i la individual Rocío García inicien d’aquesta manera el seu periple cap al Campionat Nacional Base a celebrar al novembre el Múrcia i al qual acudiran les millors gimnastes dels clubs de les diferents comunitats autònomes. Al marge dels trofeus extraoficials, com el d’Alacant de dissabte passat, fases prèvies classificatòries establertes per la Reial Federació de Gimnàstica Rítmica per al campionat nacional tindran lloc els dies 29 de setembre (provincial) i 6 o 7 d ‘octubre (autonòmic).

Els conjunts aleví, infantil i juvenil del Sant Jordi han estat a més seleccionats per l’organització del certamen de gimnàstica rítmica Euskalgym. Aquesta competició de clubs nacionals es desenvoluparà aquest any entre el 24 i 25 de novembre a Bilbao i tindrà com a acte destacat la participació fora de concurs de les millors gimnastes de l’àmbit internacional en la XIII Gala Internacional de Gimnàstica Rítmica del dissabte 24 de novembre.