Home Onil Onil convoca la XVI Setmana de la Discapacitat entre el 20 i...

Onil convoca la XVI Setmana de la Discapacitat entre el 20 i el 22 de setembre

1725
0
SHARE

Any rere any, la solidaritat de les diferents localitats de les comarques interiors d’Alacant es posa de manifesta amb diferents esdeveniments. El seu principal objectiu és aconseguir suport per als ens que s’encarreguen de prestar ajuda a les persones que pateixen quasevol discapacitat, independentment del tipus que siga. És el cas d’Onil, que ha convocat una nova edició, i ja en van 16, de la seu Setmana de la Discapacitat.

Es tracta d’un esdeveniment que convoca l’Associació de Discapacitats Físics, Psíquics i Sensorials ‘Luz i Vida’ de la localitat. Aquest ens du a terme diferents tallers i activitats amb els que contribuir a que els usuaris milloren les seues aptituts vitals, amb la finalitat de millorar la suea qualitat de vida i intergar-los en la societat en la que viuen.

Les activitats de la XVI Setmana de la Discapacitat es celebren entre el 20 i el 22 de setembra a la vila de les nines. La programació inclou projeccions de pel·lícules centrades en la discapacitat com a eina per a crear consciència respete a les situacions que viuen les persones que la pateixen. Però, a més, també hi ha programat un concert de música barroca en el Convent colivenc, així com una vesprada sencera dedicada als usuaris, que tindrà lloc el proper dissabte 22 al Parc Municipal. En ella es podran gaudir de jocs, tallers, sorteijos i activitats relacionades amb la tasca de l’associació amb els seus usuaris.