Home Alcoià Les nostres comarques triomfen als premis Top Creation 2020

Les nostres comarques triomfen als premis Top Creation 2020

70
0
SHARE

Els jardins del Museu Arqueològic Provincial -MARQ- es van omplir anit d’enginy i creativitat en una nova edició de la Gala de Lliurament dels Premis #TopCreation. La Diputació d’Alacant convoca anualment aquestes distincions amb les quals pretén reconèixer la capacitat, el talent i les habilitats creatives dels joves de la província.

La diputada de Serveis Socials, Igualtat i Joventut, Mª Carmen Jover, va presidir l’acte de lliurament d’aquests guardons, dotats amb 18.000 euros.

Alexis Sanz -El Campello-, impulsor del projecte Lalicantina.com, enfocat a rellançar el comerç local, i Xavier Llinares -Cocentaina-, creador de Ohhana, una iniciativa que dissenya i comercialitza roba de punt sota els criteris de sostenibilitat i responsabilitat social, s’han alçat amb el Premi Iniciativa Empresarial, dotat amb 2.000 euros, el primer, i amb 1.300 euros, el segon.

En la categoria de Blogs, el primer premi de 1.000 euros ha estat per a Carlos Congost, d’Alacant, pel seu espai web ‘Música Zero’; el segon, de 700, per a Francisco Nicolás Mercader, de Benidorm, per ‘Més enllà de la ciutat’ i el tercer, de 300, per a Antonio Ortuño, de Torrevella, per ‘Douglas el despietat’.

En l’apartat de Treball Musical, el primer premi en la modalitat Solista, dotat amb 1.000 euros, ha recaigut en l’alacantí Álvaro Hidalgo per ‘Calling You’, mentre que el segon lloc ha estat per al villenense Víctor Vera, qui ha rebut 700 euros pel seu tema ‘Santa Cruz’, i el tercer, de 300, per a l’alacantí Luis García per ‘Contra la Paret’. Per part seua, en la secció Grup, els components de Pare Bomber, d’Alacant, han obtingut el primer premi -1.700 euros- amb ‘Aquesta Cançó’; els de No Habiti Knobs, d’Elda, i el seu treball ‘Chase the Sun’, el segon -1.200 euros-, i els de The Ubangi Stomp, d’Ibi, el tercer -900 euros-, pel seu tema ‘Sunset Girl’.

A més, en la categoria de Fotografia, la sanvicentina Cynthia Ferez ha guanyat els 1.000 euros del primer premi per la seva imatge ‘Ingràvid’, l’alacantí Javier Galiana, els 700 euros del segon per ‘Powerxtreme’ i la torrevejense Irene Mercader, els 300 euros del tercer lloc per ‘Voràgine’.
Finalment, en Relat Breu els tres guanyadors han estat María Gutiérrez, d’Alcoi, amb ‘Crestes’; Roger Garrido, de Cocentaina, amb ‘Més dura serà la victòria’ i Raúl Egido, d’Ibi, amb ‘Sotsobre’. Els premis han ascendit a 1.000, 700 i 300 euros, respectivament.

La coneguda humorista Sara Escudero va ser l’encarregada de presentar aquest acte en el qual no van faltar els riures i el ‘bon rotllo’. Més de 150 persones es van donar cita en aquesta esperada gal·la, que en 2020 no es va poder celebrar a causa de la pandèmia i que va concloure amb l’actuació del cantant Xuso Jones.