Home Destacats Les obres d’actuació en la zona verda de la Plaça de les...

Les obres d’actuació en la zona verda de la Plaça de les Escoles de Setla de Muro arriben a la seua fí

0
SHARE
Plaça de les Escoles de Setla de Muro d'Alcoi.

Han finalitzat les obres d’actuació per a millores de zones verdes de titularitat municipal. L’equip de govern tenia ja un projecte d’actuació d’aquesta zona que estava molt abandonada i degradada, i va recurrir a una subvenció de part de la Diputació d’Alacant per concórrer a aquest citat any.

L’actuació ha consistit en el pintat de fanals, la col·locació de jardineres noves amb vegetació arbustiva, la instal·lació d’aparells biosaludables per a la tercera edat, la col·locació de bancs nous d’economia circular, amb material 100% reciclat i cap manteniment, l’Instal·lació d’aparells infantils nous, l’instal·lació de zona de cautxú nova, la millora de l’accessibilitat i la urbanització de tota la zona.

El cost total de l’execució d’aquestes obres ha sigut de 44.975,34€, IVA inclòs. L’ajuntament de Muro manigesta el seu desig de que amb aquesta actuació es millore l’entorn, s’eliminen riscos en la massa d’arbratge i servisca de punt de trobada tant per als veïns com per a tota la gent que desitge gaudir d’un entorn afable.