Inici Destacats Les patronals criden a la ciutadania a abastir-se del que necessiten en...

Les patronals criden a la ciutadania a abastir-se del que necessiten en el comerç de proximitat

295
0
COMPARTIR

La producció i venda de productes fabricats a prop de casa és una de les garanties de que eixes vendes repercutiran en comerços i empreses properes. Un fet que contribuirà a millorar la situació per la que moltes d’elles travessen arrel de la pandèmia del coronavirus. La recuperació de la producció nacional és una de les potes sobre les que tant la Generalitat Valenciana com el govern central volen reflotar els sectors productius al territori espanyol.

Altre dels grans damnificats pel Covid19 és el sector comercial. Amb l’entrada en la Fase I del desconfinament, bona part d’ells han tornat a l’activitat a les comarques de l’Alcoià, El Comtat i la Foia de Castalla. Per això, des de les patronals i les associacions comercials de la zona insten a la població a acudir al seu comerç proper per a abastir-se de tot el que necessiten. Els comerciants han fet grans esforços per adaptar-se a les mesures sanitàries obligatòries per a obrir portes i mantenir la prevenció respecte al virus.

Des d’associacions comercials com ACECA, a Alcoi, insten als veïns a fer del seu comerç de proximitat el principal punt per a abastir-se. Els comerciants estan preparats per a donar resposta a tot el que necessite la població i amb totes les garanties de seguretat que estableixen els protocols sanitaris.