Home Alcoi Les piscines alcoianes registren prop de 31.000 usuaris enguany, 21.000 menys que...

Les piscines alcoianes registren prop de 31.000 usuaris enguany, 21.000 menys que en 2019, degut a la Covid19

0
SHARE

Malgrat la incertesa inicial prèvia a l’obertura de les piscines municipals d’Alcoi, finalment i gràcies a l’esforç de tots els agents implicats, les tres instal·lacions van obrir al públic dilluns passat 29 de juny en una temporada atípica que es va estendre fins el passat 30 d’agost. En total va haver-hi 30.848 accessos a les tres piscines municipals durant aquest període.

Detallant les dades per piscines, la José Trenzano Alós ha comptabilitzat 16.583 accessos, per 8.299 en la de Caramanchel Juan Agudo Garat i 5.966 a la de Batoi.

“Centrant tots els esforços a garantir la seguretat dels usuaris i adoptant per a complir aquest objectiu totes les mesures marcades per la legislació vigent, els ciutadans han tornat a respondre positivament a l’obertura de les piscines municipals. Des del Govern Municipal i el Centre d’Esports ens hem esforçat al màxim perquè la ciutadania haja pogut gaudir d’aquestes instal·lacions durant l’estiu oferint la màxima seguretat possible”, ha destacat el Regidor d’Esports alcoià, Miguel Juan Reig.

Després del tancament diumenge passat de les tres piscines municipals, les dades d’assistència ales mateixes queden lluny de les d’anys anteriors degut en part a la reducció de l’aforament de les mateixes i la no celebració de jornades d’oci infantil que se celebraven en les últimes temporades. En aquesta, per qüestions derivades de la pandèmia, es van haver de suspendre, igual que l’entrada gratuïta per a les persones jubilades en dies assenyalats. A més, enguany les piscines han obert menys setmanes que en anys anteriors, ja que amb anterioritat obrien a meitat de juny i tancaven l’últim cap de setmana abans de l’inici escolar.