Home Castalla Les regidores dimissionàries de Castalla defenen la seua tasca i afirmen haver-se...

Les regidores dimissionàries de Castalla defenen la seua tasca i afirmen haver-se sentit abandonades pels regidors de C’s

0
SHARE
L'equip de Bovern de Castalla quasi al complet a l'inici de la legislatura 2019/2023, en una imatge d'arxiu.

La baralla interna en el sí d’un dels partits que composen l’equip de Govern a Castalla -Ciutadans i PSPV- ha viscut aquest dimarts 23 d’agost un nou capítol. Tot després de que tant l’ex Regidora de Festes, Noèlia Àlvarez; com la de Medi Ambient, Asun Vera, presentaren en les darreres setmanes les seues respectives dimissions. Totes dos han passat al grup de No Adscrits, sent acusades per l’Alcalde, Antonio Bernabeu, de falta de diligència en les seues atribucions.

Hui, les dos regidores dimissionàries han dut a terme una roda de premsa amb la que han volgut defensar la seua tasca al front de cadascuna de les regidories que ocupaven. Tant Àlvarez com Vera han criticat el fet de que s’han sentit “abandonades” pels seus companys d’agrupació, als que han acusat d’estar sempre més inclinats per a ajudar a les dos regidores del PSPV que formen part del Govern municipal.

Encreuament de declaracions

Igualment, han acusat directament al primer edil de “mentir” quan fa referència als motius pels quals s’ha forçat la seua dimissió. Tant és així que l’ex responsable de Festes ha argumentat que la major despesa del seu departament fou amb la Fira de Sant Isidre -amb un 83% més de cost respecte a anys anteriors, segons Noèlia Àlvarez-, per a organitzar la qual no es va comptar amb ella; i amb coneixement de totes les despeses per part de l’Alcalde.

Per la seua banda, Asun Vera ha situat l’enderrocament de la font del Parc Municipal com a detonant de la seua dimissió. Una decisió en la que, assegura, no va tindre veu ni vot a pesar de ser la regidora del ram. Tant una com altra han vessat dures crítiques cap a la portaveu del PSPV a Castalla i ex Alcaldessa, Maite Gimeno, a la que han atribuït part de la culpa de l’actual situació.

Cap de les dos ha confirmat si seguiran donant suport a les iniciatives dels seus ja ex companys de govern; o si pel contrari la dupla C’s-PSPV haurà de buscar suport per a aprovar les seues iniciatives en els partits de l’oposició.