Home Esports Les seleccions femenines de futbol-sala sub-19 d’Espanya i Portugal s’enfrontaran a Ibi

Les seleccions femenines de futbol-sala sub-19 d’Espanya i Portugal s’enfrontaran a Ibi

0
SHARE

Ibi és una de les poblacions de la muntanya alacantina que major lligam té amb l’esport del futbol-sala. Tant és així que a la població juga l’Ibi Futbol Sala -o Futsal Ibi-, un conjunt que anys enrere es va apropar a les màximes categories d’aquesta vessant de l’esport rei. Un fet que a bon segur ha contribuït, juntament amb les instal·lacions, a que la vila joguetera siga el lloc de concentració elegit per la Selecció Espanyola femenina sub-19 de l’especialitat.

Serà entre els dies 17 i 19 de novembre, quan les integrants del conjunt nacional sub-19 es concentraran a la localitat de la Foia de Castalla. Utilitzaran durant eixes jornades el pavelló Rubén Plaza del poliesportiu iberut per a entrenar i preparar els seus següents compromisos internacionals. Es tracta d’una oportunitat única de veure de prop a algunes de les grans promeses d’aquest esport, ja que Espanya és una potència mundial en aquesta categoria femenina.

La concentració finalitzarà el dimarts 19 amb la disputa d’un partit amistós front a la selecció de Portugal. Totes dos són alguns dels conjunts més potents del vell continent en fase de preparació competitiva. Totes dos seleccions s’enfrontaran al dia següent al poliesportiu d’Ondara, a la Marina Alta.