Home Cocentaina Les visites guiades al Castell de Cocentaina superen les expectatives amb 200...

Les visites guiades al Castell de Cocentaina superen les expectatives amb 200 visitants durant mes de juliol

369
0
SHARE
Un grup de turistes gaudeix de les visites guiades al Castell de Cocentaina.

Tan sols ha passat un mes des que l’Ajuntament de Cocentaina va reactivar les visites guiades a un dels monuments més emblemàtics de la Vila Comtal: el Castell, i les conclusions, a hores d’ara, són molt positives. En paraules de Paco Payà, Regidor de Turisme i Patrimoni, “la iniciativa ha superat totes les nostres expectatives i ja podem dir que ha sigut tot un èxit”.

Segons les estadístiques, durant el mes de juliol, han sigut quasi 200 els visitants nacionals i internacionals -provinents del Regne Unit, Ucraïna o Qatar- que s’han acostat al Castell per gaudir dels seus atractius. Fins a 90 persones han assistit a les 3 visites de ‘Posta de sol al Castell’ i 102 han participat en les visites guiades dels caps de setmana de juliol en horari de 9 a 12 hores.

Posar en valor el patrimoni

Payà ha volgut recordar que “són visites gratuïtes i obertes a tota la ciutadania” i que “tenint en compte els bons resultats, aquest servei continuarà durant tot el mes d’agost i setembre, tot i que la nostra voluntat és anar més enllà i reivindicar la resta del nostre ric patrimoni artístic i cultural. Cocentaina té el potencial per convertir-se en un dels referents turístics més importants del País Valencià i, des de l’Ajuntament, treballarem perquè siga així”.