Home Destacats Ibi desbloqueja el pagament de les ajudes a pimes i autònoms per...

Ibi desbloqueja el pagament de les ajudes a pimes i autònoms per l’augment de preus de l’energia

0
SHARE
L'Alcalde d'Ibi reunit amb la Regidora de Comerç.

L’Ajuntament d’Ibi, des de les regidories d’Hisenda i Comerç, han procedit al pagament de les ajudes econòmiques que des de la Diputació d’Alacant es concedeixen amb l’objectiu de pal·liar l’impacte econòmic que la crisi energètica actual està suposant per a pimes, micropimes i autònoms d’Ibi, corresponent a l’anualitat 2022 i que ascendeixen a 125.744,42€.

Aquestes ajudes es trobaven bloquejades al Consistori des del mes de gener passat i és ara quan s’ha procedit al pagament, permetent que les persones que les havien sol·licitat hagen pogut disposar ja de la quantitat que els havia estat assignada. Hi ha hagut un total de 314 sol·licituds, de les quals 299 van ser admeses i només 15 denegades, per això són moltes les pimes, micropimes i persones autònomes d’Ibi les que s’han pogut beneficiar d’unes ajudes que van dirigides a alleujar aquesta despesa econòmica afegida.

Ajudes que acumulen retard

L’Alcalde d’Ibi, Sergio Carrasco, ha declarat que “estem intentant accelerar el màxim possible el pagament d’ajudes i subvencions, sobretot les que tenen tant de retard, ja que l’important és que la ciutadania puga disposar d’aquestes subvencions que tenen com a objectiu clar de fer un cable a totes les petites i mitjanes empreses que treballen dia a dia per mantenir a flota el seu negoci i oferir el millor servei. Per això ens satisfà enormement haver-los pogut fer arribar ja la suma que els correspon”.