Home Alcoià L’escola d’accionistes de AEFA ha realitzat una jornada formativa sobre comunicació entre...

L’escola d’accionistes de AEFA ha realitzat una jornada formativa sobre comunicació entre els organs de govern i l’empresariat familiar

243
0
SHARE
visita a Actiu durant les jornades formatives.
Visita a Actiu durant les jornades formatives.

L’Escola d’Accionistes impulsada per Deloitte, AEFA i el Fòrum d’AEFA ha celebrat aquest matí una jornada formativa, en què s’han donat les claus per mantenir una comunicació adequada entre els tres grans òrgans de govern que conflueixen dins de l’empresa familiar, els quals son el Consell Familiar, el Consell dAdministració i la Junta General. La ponència ha estat dirigida per Mario Gimare, de Deloitte Legal de Bilbao.

En concret, s’han compartit una sèrie d’experiències i consells perquè els joves empresaris de la província d’Alacant sàpiguen exercir les funcions com a socis a l’hora de formar part d’una empresa familiar. La trobada, a la qual també ha assistit Beatriz Martin sòcia de Deloitte a Alacant, ha comptat amb l’assistència de més de 20 empresaris de la província, ha inclòs també una visita per les instal·lacions de l’empresa Actiu i una trobada amb la família Berbegal.