Home Alcoi L’Esport 3D tanca l’any esportiu a Alcoi amb més de 3.000 participants...

L’Esport 3D tanca l’any esportiu a Alcoi amb més de 3.000 participants en 35 disciplines

0
SHARE

Al llarg de la temporada en curs són moltes les persones que practiquen esport a una ciutat de vora 60.000 habitants com Alcoi. Ho fan en múltiples vessants que mantenen ocupades tant les instal·lacions esportives com diferents indrets urbans i naturals que envolten a la localitat. Una pràctica que també afecta als joves escolaritzats a la capital de l’Alcoià. Ara, tots estan citats al llarg de la proper setmana dins les activitats de l’Esport 3D, l’esdeveniment que any rere any clausura la temporada a Alcoi.

L’Esport 3D comprendrà tota una setmana d’activitat esportiva i formativa. Comença el proper dilluns 5 de juny amb les activitats prèvies a les competicions, centrades en el proper cap de setmana. Les inicia un taller adreçat als esportistes, en el que aprendran nocions bàsiques de primers auxilis aplicables a l’esport. Durant la setmana es duran a terme gales de reconeixement dels esportistes locals abans de que el divendres 9 la flama olímpica arribe al Poliesportiu Francisco Laporta. El Centre Excursionista d’Alcoi i el Club Judo Alcoi seran els encarregats de portar-la i encendre-la en un dia dedicat als escolars de la localitat.

Les competicions, el cap de setmana

El gros de l’Esport 3D es concentra durant les jornades de dissabte 10 i diumenge 11 de juny a totes les infraestructures esportives de la ciutat. S’espera superar els 3.000 participants que competiran en fins a 35 modalitats esportives distintes, que van des de l’orientació fins al tir amb arc. Una de les novetats d’enguany és que l’entrega de trofeus es realitzarà en finalitzar les competicions per a fomentar una major participació del públic.

L’Esport 3D també val per a tancar les competicions domèstiques que s’han desenvolupat al llarg de l’any a la ciutat dels ponts.