Inici Destacats L’estat d’alguns camins porta a Onil a demanar 160.000 a Agricultura per...

L’estat d’alguns camins porta a Onil a demanar 160.000 a Agricultura per a reparar-los

251
0
COMPARTIR

A la pràctica totalitat dels termes municipals de les diferents poblacions de l’interior alacantí hi han multitud de camins rurals. Aquestes vies faciliten l’accés a l’àmbit rural de cada població, en el que existeixen no sols explotacions agrícoles, sinó també residències habituals. Es tracta de paviments que no tenen la mateixa qualitat i característiques que qualsevol carretera, pel que el pas de vehicles i anys fan més mella si cal en ells.

A la vila d’Onil existeixen diversos d’eixos camins que fa anys que requereixen de millores. No obstant, la titularitat dels mateixos no sempre és municipal, ni sempre els consistoris tenen suficient capacitat econòmica per a invertir en reparar-los. Per això, des de l’Ajuntament d’Onil han llançat una petició a la Conselleria d’Agricultura de la Generalitat Valenciana per a que faça arribar fons amb els que escometre eixes obres.

Els camins més afectats al terme colivenc són els de La Cava, la Creueta, el camí de Favanella i la Senda de València. Tots ells porten temps sense rebre reparacions i es troben plens de socavons, clavills i bots causats per les arrels dels arbres del seu entorn. El Consistori colivenc estima que posar-los en condicions tindrà un cost aproximat de 160.000 euros. Una xifra que tractaran d’aconseguir per part de la Generalitat Valenciana.