Home Cultura L’exposició ‘Dinasties’ del MARQ rep més de 3.000 visitants durant les jornades...

L’exposició ‘Dinasties’ del MARQ rep més de 3.000 visitants durant les jornades de portes obertes en Setmana Santa

0
SHARE
Visitants del MARQ durant les jornades de portes obertes celebrades en Setmana Santa.

La jornada de portes obertes organitzada pel MARQ per a donar la benvinguda a l’exposició ‘Dinasties. Els primers regnes de l’Europa prehistòrica’ del MARQ han registrat la visita de 3.415 persones. Tant el dia de la inauguració, el dimarts 26 de març passat, com durant el cap de setmana -dies 29, 30 i 31 de març-, les més de tres mil persones que es van acostar al museu.

Van poder recórrer de manera gratuïta les tres sales temporals on es mostren més de 480 peces procedents d’un total de 20 museus i institucions museístiques procedents d’Espanya, Hongria, Eslovàquia, Alemanya, Bèlgica, Portugal i Dinamarca. ‘Dinasties’ és una mostra amb què la institució provincial ofereix al visitant l’oportunitat d’apreciar obres mestres de l’artesania de l’Edat de Bronze de l’Europa continental per comprendre com i per què es van crear, qui van ser els que les van utilitzar i per qui van ser creades.

Oberta fins al proper 13 d’octubre, la nova proposta expositiva reuneix per primera vegada en la seva exhibició al públic un conjunt de peces d’extraordinari valor patrimonial, entre les quals hi ha la diadema d’or de Quinta da Água Branca, Portugal, el barret d’or de Schifferstadt, Alemanya o l’espasa amb empunyadura d’or de Guadalajara, Espanya.